top of page

Maat en leeftijd

Alle baby’s zijn verschillend en hebben verschillende behoeften en voorkeuren. Probeer verschillende vormen en maten om de juiste pasvorm voor je baby te vinden. Wij ervaren dat onderstaande maten algemeen gebruikt worden en deze bevelen we dan ook veelal aan. Alle maten kunnen echter worden gebruikt vanaf de geboorte. Het komt allemaal neer op de voorkeur van jouw kind. Het is niet schadelijk om een pasgeboren baby een maat 3 te geven. Omdat pasgeborenen echter een kleinere maat prefereren, hebben we de volgende aanbevelingen opgesteld: Fopspenen Maat 1: 0+ maanden Maat 2: 6+ maanden Maat 3: 18-36 maanden Onesize: 0-3 jaar Leeftijd- en maatindicaties zijn slechts een leidraad om te volgen en alle maten kunnen worden gebruikt vanaf de geboorte van je baby. Zoek naar officiële informatie Als je twijfelt over de maat, vorm of materiaal van de speen die past bij je baby en je kunt geen informatie vinden in onze gidsen, neem dan contact op met zorgprofessionals en raadpleeg officiële bronnen voor informatie BIBS COLOUR/BOHEME Het schild wordt in één maat geleverd, ongeacht de speen maat. Verkrijgbaar in de maten 1, 2 en 3 allemaal van natuurrubber.
BIBS DE LUX Het schild wordt in één maat geleverd, ongeacht de speen maat. Verkrijgbaar in de maten 1 en 2 (natuurrubber) en Onesize (siliconen)

BIBS SUPREME & INFINITY Het schild is verkrijgbaar in twee verschillende maten die passen bij de speen maat. Hoe groter de speen - hoe groter het schild. ​ Verkrijgbaar in maat 1 en 2 in zowel natuurrubber als siliconen.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page